Autograph artikelsite

LinkedIn gebruiken voor jouw bedrijf

LinkedIn is al jaren bezig aan een opmars en tegenwoordig niet meer weg te denken als social media kanaal in de zakelijke markt. Bijna iedere professional maakt er dan ook wel gebruik van om bijvoorbeeld een vacature te delen, nieuwe baan te zoeken, te connecten met bekenden en interessante, werkgerelateerde content te delen. Maar wat maakt LinkedIn nou zo speciaal voor jouw bedrijf dat je hier wel aanwezig op moet zijn? Een LinkedIn specialist van BuildSocial legt het je uit én geeft tips om meer bereik op dit social media platform te realiseren.

Meer bereik door jouw collega’s

Op LinkedIn draait het voor jouw bedrijf niet alleen om het plaatsen van berichten om meer bereik te realiseren, het gaat er natuurlijk ook om dat deze berichten daadwerkelijk gelezen worden door de doelgroep. En daar is waar jouw medewerkers/collega’s om de hoek komen kijken. Want wanneer je jouw medewerkers unieke content over het bedrijf waar ze werken laat delen, zul je merken dat jouw bedrijfspagina en de content hierop ook veel meer bereik genereren dan wanneer jouw medewerkers dit niet doen. Hoe dit werkt? Wanneer meer mensen over jouw bedrijf praten op LinkedIn zal het algoritme van LinkedIn dit oppakken en zo meer waarde hechten aan jouw bedrijfsnaam. Een echte LinkedIn specialist weet hoe hij dit moet aanpakken.

Linkedin uitbesteden door een specialist


Heb je geen idee hoe je jouw LinkedIn strategie een goede boost moet geven om uiteindelijk meer bereik voor jouw LinkedIn pagina te realiseren? Kies dan voor LinkedIn uitbesteden door BuildSocial. Hiermee geef je het beheer van jouw LinkedIn profiel volledig uit handen én zorg je ervoor dat meer mensen de berichten van jouw bedrijfspagina zullen lezen. Wat uiteindelijk steeds meer bereik oplevert en jouw uiteindelijke bereik een goede boost geeft. En wie wil dat nou niet?

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.