Autograph artikelsite

CRO & Online marketing inzetten om meer sales te genereren

Bent u op zoek naar een manier om meer sales te generen? Wilt u dit bewerkstelligen door online marketing volledig te benutten? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. In de wereld van online marketing is CRO een belangrijke factor. Met advertising kan er in een kort termijn meer traffic worden gerealiseerd door de adverteren op de zoekwoorden waarop u wilt worden gevonden. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder om alle voordelen van CRO te ontdekken!

Hand in hand

Online marketing en CRO gaan hand in hand samen. U wilt meer producten verkopen en daarvoor biedt het internet de ideale oplossing. U heeft echter te keuze om te kiezen voor de lange en/of de korte termijn. Met SEO wordt de content op uw website geschreven op basis van relevante zoekwoorden. Hierdoor geeft Google uw website een hogere positie binnen de zoekmachine kunnen kosten wat lager worden gehouden. Wanneer u direct resultaat wilt zien in uw online marketing is het aan te raden om voor CRO of zoekmachine advertising te kiezen. Hiermee komt uw website bovenaan de zoekmachine terecht. Dit is echter wel voor een gelimiteerde tijd en tegen een bepaalde hoeveelheid kosten. SEO en CRO hebben beide veel voor- en nadelen. Hierdoor is het aan te raden om gebruik te maken van een combinatie hiervan. Op deze manier kunnen de vruchten van beide positieve punten worden geplukt om voor meer online conversies te zorgen.

Hypersegmentatie

Met social advertising is het mogelijk om te zorgen voor hypersegmentatie. Met een CRO specialist inhuren kunt u dit optimaal inzetten om uw doelgroep te bereiken. Dit houdt in dat er op basis van persoonlijke data kan worden gericht op personen die passen in uw klantenprofiel. Deze klanten hebben op bijvoorbeeld Facebook aangegeven wat hun interesses zijn en wat hun favoriete hobby’s zijn. Deze data wordt verzameld door Facebook en u kunt hier met de Facebook Pixel uw voordeel uithalen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.