Autograph

Autograph artikelsite

Titia de Vries , coach Zaandam

1 min read

Normaal ben ik niet snel uit het veld te slaan, maar de laatste paar maanden weet ik eigenlijk niet wat er met mij aan de hand was. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een coach Zaandam. Deze coach, genaamd Titia de Vries, kan mij helpen bij het verbeteren van mijn prestaties en de kwaliteit van mijn leven. Het belangrijkste aan de hulp van deze coach is dat ik hier mijn hart kan luchten, er wordt niet voor niets gezegd een luisterend oor kan veel problemen uit de wereld helpen.  coach Zaandam

Voel mij opgelucht

Nadat ik meerdere gesprekken met de coach heb gehad lijkt het wel of ik de hele wereld weer aan kan. Samen met de coach hebben wij alles besproken om te kijken waar het probleem precies lag en al snel kwamen wij erachter dat dit mijn werk was. Ondanks ik elke dag wel met plezier nar mijn werk ging, maakte dit werk mij toch ongelukkig.

Doordat ik nu helder voor ogen kreeg waarom ik mij niet zo goed voelde ben ik overgestapt naar een andere baan, een baan waar ik mijzelf goed in kan ontplooien en waar ik mij goed bij voel. Had ik geen goede begeleiding gekregen van deze coach dan weet ik niet waar het schip voor mij was gestrand.