Autograph

Autograph artikelsite

Inpaktips voor het mooiste cadeau onder de boom

2 min read

Kerst lijkt op dit moment nog ver weg, maar het staat binnen de kortste keren weer voor de deur. Het kerstfeest is echt een van de mooiste periodes van het jaar. Het is een periode vol liefde tussen alle mensen en natuurlijk van cadeautjes! De cadeaus liggen prachtig ingepakt onder de boom, maar sommige cadeaus zijn niet zo enorm mooi ingepakt. Wil je weten hoe je jouw kerstcadeautje het mooiste in kunt pakken? Moniss legt het je graag uit in de onderstaande tips!

Tip 1: Tasje

De eerste tip is om een tasje te gebruiken. Heb je een cadeau dat een moeilijke of een verraderlijke vorm heeft? Zoals bijvoorbeeld een voetbal? Dan is het een goed idee om de voetbal in de tas te verpakken. Als je de voetbal namelijk inpakt naar vorm, ziet de gelukkige natuurlijk direct dat het een voetbal is. Dat wil je natuurlijk voorkomen en om die reden kun je het leuk in een tas stoppen. Je kunt bovenin de tas een paar leuke dingen stoppen zodat je niet in de tas kunt kijken. Hierdoor ziet de tas er ook nog eens leuk uit!

Tip 2: Envelop

De tweede tip is om een envelop te gebruiken. Een envelop is een van de beste manieren om een kaart of een ander stuk papier in te pakken. Sommige cadeaus zijn namelijk niet tastbaar. Denk bijvoorbeeld aan een weekend weg of aan een andere activiteit. Dit kun je tastbaar maken door middel van het cadeau op te schrijven en vervolgens in de envelop te stoppen.