Autograph

Autograph artikelsite

Waarop letten bij de aankoop van jongenskledij?

2 min gelezen
stoere jongenskleding

Het kiezen van de beste stoere jongenskleding ,brengt vele mama’s snel in verleiding. Hoewel er tal van geweldige ontwerpen zijn die je zo van het winkelrek kan nemen ,is het draag- en wascomfort prioritair. Koop kledij waarin zich vrij kunnen bewegen op elke manier die ze willen.

Stofkeuze, kleuren en patronen

Aangezien de meeste jongens behoorlijk actief zijn, is katoen een geweldige stofkeuze, omdat de zachte textuur van de stof hun maximale bewegingsvrijheid bevordert. Daarnaast is katoen ademend en neemt het snel zweet op, waardoor ze comfortabel kunnen springen, buigen en rennen hoe ze maar willen.

Als je stoere jongenskleding koopt, is het altijd leuk om verschillende soorten kledingstukken te mixen en matchen. Het kan echter moeilijk zijn om de perfecte outfit samen te stellen met extreem luide kleuren. Combineer daarom liever kleurrijke patronen met een neutraal éénkleurig basisstuk. Zo creëer je de perfecte outfit voor je zoon!

stoere jongenskleding

Grootte en budget

Je zal verbaasd staan hoeveel een gemiddeld gezin uitgeeft aan kinderkleding die eigenlijk maar een paar maand gedragen wordt. Is het hoge prijskaartje het wel waard , vooral als ze het maar een paar keer gaan gebruiken? Kleine jongens worden ongelooflijk snel groot. Ervaren mama’s weten dat kledij en schoenen vaak de tijd niet heeft om te verslijten. Kwaliteitskleding kan je tijdens de koopjesperiode kopen of bezoek eens winkels die veel lagere prijzen hanteren.

Hou rekening met het weer

De eerste prioriteit moet altijd het comfort van jouw kind zijn, aangepast aan de weersomstandigheden van het moment. En omdat deze in de loop van de dag kunnen veranderen, werk je best met laagjes. Je zoon kan beter een trui uitdoen en pronken met zijn t shirt dan dat hij koud heeft in jouw favoriete longsleeve. Basisstukken zijn, naast ondergoed, piama’s en sokken: enkele tshirts, een trainingspak, een losse broek (kleuters haten ritsen en knopen), een regenjas, een winterjas, mutsen en wanten, een stijlvol hemdje voor speciale gelegenheden, een geklede trui en een speeltrui.