Autograph artikelsite

Uit eten in Nijmegen? Dan moet je bij Le steak zijn

Als je uit eten in Nijmegen en omstreken gaat, dan kun je kiezen uit tal van verschillende restaurants. Het ene restaurant is echter het andere niet. En omdat jij uiteraard een leuk en gezellig restaurant wilt, waar het eten ook nog eens goed smaakt, hebben wij onder al die restaurants één topper uitgezocht, die aan al jouw wensen voldoet: Le Steak. Dit restaurant, dat zich nabij Nijmegen bevindt (in Berg en Dal), heeft ons namelijk totaal verrast. Het is om verschillende redenen een echte aanrader. Waarom dat het geval is, bespreken we hieronder. Daarnaast kijken we ook nog even in het bijzonder naar de menukaart.

Uit eten in Nijmegen

Waarom je bij Le Steak moet zijn als je uit eten gaat in Nijmegen

De menukaart die we al noemden, en waar we zo meteen uitgebreider bij stilstaan, is één van de redenen om bij Le Steak te eten. Deze kaart is namelijk erg divers en biedt daarom voor ieder wat wils. Maar de diversiteit in keuze is zeker niet de enige reden om te kiezen voor Le Steak, als je uit eten gaat in Nijmegen. Ook de smaak van al deze verschillende gerechten is van een uitzonderlijke kwaliteit door de grandioze chefs. En dat voor een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer? Gezelligheid, gastvrijheid en net dat tikkeltje extra wellicht, en dat vind je bij Le Steak allemaal. Het personeel is namelijk uiterst vriendelijk, de ruimte is uiterst sfeervol en de regelmatige uitvoering van liveoptredens geeft de plek net wat meer.

Diner

De menukaart van Le Steak

De menukaart is dus erg divers, maar waaruit bestaat deze kaart precies? Uiteraard uit veel steakgerechten; de naam ‘Le Steak’ komt niet uit het niets. Voorbeelden van deze steakgerechten zijn: een steak met kruidenboter (de Lady Steak), een gepeperde steak (de Pepersteak) en een spicy steak met uitjes (de Steak Le Steak). De genoemde steaks wegen allen omme nabij de 225 gram, maar er zijn ook nog extra grote steaks, die tot wel een halve kilo kunnen wegen. Naast al deze steaks kun je echter ook kiezen voor verschillende burgers, tal van visgerechten en grillmaaltijden. Verder zijn er ook vegetariërs genoeg opties.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.