Autograph

Autograph artikelsite

Spannende schietspellen aangeboden door Ubisoft

2 min read

Ben je een fan van schietspellen? Welke soorten schietspellen vind je het leukst? Sommige mensen vinden het misschien leuk om schietspellen voor één persoon te spelen. Bovendien spelen anderen misschien liever third person shooter-spellen. Ongeacht het soort schietspel dat je verkiest, Ubisoft kan deze spelgenres bieden. Er zijn talloze opties voor games van Ubisoft. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om The Division 2, Splinter Cell Blacklist, Far Cry, Ghost Recon Future Soldier of Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory te spelen. Als je niet zeker weet welk spel het beste is, kun je de volgende spelbeschrijvingen raadplegen.

Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory

Ben je op zoek naar de beste shooters? Splinter Cell Chaos Theory kan de beste optie voor u zijn. De missie van dit spel is om de chaos in een stad te overwinnen. Je moet de aanvallen van de vijand aanpakken. In dit spel speel je als Sam Fisher. Om de vijanden te verslaan, moet je ze doden met een gevechtsmes of ze neerschieten met een Land Warrior-geweer. Deze game biedt high-tech graphics. Dus de omgeving is als de echte wereld. Helaas kan Splinter Cell Chaos Theory alleen op pc worden gespeeld.

Ghost Recon Toekomstige Soldaat

Een ander schietspel van Ubisoft is Ghost Recon Future Soldier. In dit spel is je personage uitgerust met gevechts technologie om alle vijanden te doden. Verschillende functies van dit spel zijn Cross Com, Optical Camouflage, Sync Shot, Cover Swap en Hand to Hand Combat. Dit spel kan in verschillende modi worden gespeeld. Je kunt spelen als singleplayer, co op-campagne en Gunsmith-modus. Je kunt ook de locatie van het gevecht selecteren. Je kunt bijvoorbeeld vechten in de woestijn in Afrika, ijzig gebied in het noordpoolgebied of Moskou-stad. Deze game biedt enorme wapens die geschikt zijn voor elke situatie.