Autograph

Autograph artikelsite

Werkkapitaal financiering aanvragen?

1 min read
werkkapitaal financiering

Als je ondernemer bent en je groeit ontzettend hard, dus is het wellicht handig om een factoring bedrijf in te schakelen. Zo kan je door middel van een werkkapitaal financiering ervoor zorgen dat je goed kan doorgroeien, zonder dat je in de problemen komt. Zo neemt het bedrijf de facturen over en zorgen zij ervoor dat jij je geld krijgt. Indien het bedrijf niet betaald of faillissement aanvraagt krijg jij toch je geld. Het is dus een win win situatie waar je als snel groeiend bedrijf enorm van kunt profiteren.

werkkapitaal financiering

Facturen over laten nemen

Een goed factoringbedrijf neemt enkel de facturen over en niet je klanten. Dit zorgt ervoor dat de klant het niet doorheeft en dat jij een normale communicatie houd. Zo heeft Togather een formule waarbij ze het anders aanpakken. Zo loop je geen kredietrisico meer, behoud je een goede relatie met je klant en wordt er geen lening verstrekt op basis van het gehele debiteurenbestand, maar enkel op de klanten die je hebt of getoetst zijn. 

Het is daarom zeker interessant om bedrijven met elkaar te vergelijken en gesprekken aan te gaan. Door de juiste vragen te stellen kom je al gauw erachter welk factoring bedrijf het beste bij jou past.