Autograph artikelsite

Trouwlocaties Schiedam

Net verloofd en opzoek naar dé droom locatie om te trouwen? Kom eens langs bij een van de vele prachtige trouwlocaties in Schiedam!

Zelf ben ik net verloofd en wonend in Schiedam, vandaar dat wij opzoek zijn gegaan naar onze droom locatie om te trouwen. Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een exclusieve bruiloft locatie waar we groot kunnen uitpakken maar niet té. s’ Middags willen wij beginnen met een mooie ceremonie in een chique zaal gevolgd met een luxe diner met onze naasten. s’ Avonds vindt er dan een groot feest plaats, in een mooie ruime zaal met al onze vrienden en familie. Ook zou het prettig zijn om onze naasten te laten overnachten, om niet te vergeten een mooie overnachting voor onszelf in een romantische suite.

Lees hier meer over de droom bruiloft in Schiedam.

Hotel Pincoffs in Schiedam heeft onze droom bruiloft waar kunnen maken. We werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen samen met het team de kans om alles na te lopen en de laatste puntjes op de I te zetten. De ceremonie is erg goed verlopen en het diner is perfect naar wens gegaan. s’ Avonds tijdens het feest zag de zaal er uitmuntend uit, met een goed verzorgde catering. De romantische suite is zeer aan te raden om heerlijk met uw partner tot rust te komen na een zeer drukke maar geweldige dag.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.