Autograph

Autograph artikelsite

Dj huren op je bruiloft

2 min read

Een dj huren voor je bruiloft kent diverse voordelen. Voordat we de voordelen met jullie bespreken, is het verstandig om te kijken naar het proces daarvoor. Het proces bestaat voornamelijk uit de oriëntatie, overweging en koop/beslissingsfase. Per fase zullen we de belangrijkste onderdelen aankaarten en toelichten. Veel leesplezier!

Oriëntatiefase

Tijdens de oriëntatiefase ben je voornamelijk bewust geworden van het feit dat je een dj nodig hebt voor je bruiloft/en of andere arrangement. Je bent vervolgens van plan om meer informatie te vergaren over de diverse mogelijkheden omtrent het huren van een dj.

Tijdens dit proces kun je op verschillende manieren gebruik maken van diverse kanalen. Het eigen netwerk (familie, vrienden, eigen kring e.d.) kan de belangrijkste informatiebron voor jou zijn. Op basis van voorgaande ervaringen kun je tot een of meerdere partijen komen, waarmee je de gewenste aanbieder kunt vinden.

Daarnaast kun je gebruik maken van de zoekmachine van Google. Hier kun je graven naar diverse aanbieders en de informatie op de website lezen. Op basis hiervan kun je een selectie maken van diverse aanbieders.

Tevens kun je sociale media gebruiken (bijvoorbeeld Instagram & Facebook) om tot nieuwe partijen te komen.

Overwegingsfase

Nadat je via diverse kanalen tot een selectie van partijen bent gekomen, kun je de juiste dj vinden die jouw bruiloft naar een hoger niveau kan tillen! Bijvoorbeeld Funky Vinyl

Je kunt de partijen vergelijken op prijs, service, reviews en andere aspecten die van belang zijn voor jou. Ons advies is, is om offertes aan te vragen bij deze partijen zodat je een totale kostenplaatje hebt.

Koop/beslissingsfase

In deze fase heb je op basis van de door jou gestelde criteria de aanbieder gevonden en je bent nu van plan om de dj bij hen te huren. Geniet van een onvergetelijke avond!