Autograph artikelsite

Wil jij gedroogd fruit kopen?

Gedroogd fruit is een heerlijke snack voor iedereen. Vers fruit is heerlijk, maar veel mensen houden ook van een lekkere mix van gedroogde fruit. Gedroogd fruit past heerlijk in allerlei maaltijden. Zo gooien we vaak cranberry’s in de yoghurt bij het ontbijt. Snacken we in de middag op gedroogde mango stukjes en genieten wij van heerlijk gedroogde dadels.

Snacken, maar dan gezond!

Doordat fruit rijk is aan vitamines, mineralen en vezels is het ook een van de meer gezonde en verstandige snacks om te nemen door de dag. Gedroogd fruit kopen bevat wel meer suiker dan vers fruit (bijvoorbeeld rozijnen). Desondanks blijft het gezond doordat het uitdrogingsproces ervoor zorgt dat er een veel hogere concentratie aan voedingsstoffen in het gedroogde fruit komt. Dit maakt het ook een perfecte snack voor jonge kinderen in vervanging voor snoep.

gedroogd fruit kopen

Weetjes over gedroogd fruit

Wist jij dat gedroogd fruit je lichaam met vier keer meer energie voorziet in vergelijking tot vers fruit? Wist jij dat gedroogd fruit veel makkelijker te verteren is en ook zeer verzadigend is? Wist jij dat veel mensen op dieet gedroogd fruit eten om lekker vol te raken? Eén portie van maar 100 gram is genoeg om volledig vol te raken! Snel  dus gedroogd fruit kopen!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.