Autograph artikelsite

Leuke geschenken weggeven

Ben je op zoek naar een leuk geschenk om aan je klanten of leveranciers te geven of wil je je werknemers laten weten dat je blij met ze bent? Dan kies je voor een leuk of nuttig relatiegeschenk dat je kunt aanschaffen bij Prikkels

Origineel wordt zeker gewaardeerd

Prikkels BV heeft een uitgebreid aanbod aan relatiegeschenken waaruit je een keuze kunt maken. Zo kun je kiezen voor een traditioneel geschenk maar bestaat ook de mogelijkheid een volledig gepersonaliseerd geschenk te nemen dat ook nog eens origineel is. In de praktijk blijkt dat ontvangers van relatiegeschenken vaak erg content zijn als ze iets krijgen waar men moeite voor gedaan heeft dus het loont zeker de moeite even wat verder te kijken dan het eerste het beste product te kiezen.

Informeer altijd op voorhand wat er mogelijk is

Behalve voor relatiegeschenken kun je bij Prikkels terecht voor kerstpakketten en bedrukte producten. Voor alle mogelijkheden raadpleeg je het beste eerst even de website van het bedrijf of vraag je een brochure aan. Je kunt ook contact met Prikkels opnemen via de telefoon, mail of contactformulier. 

Houd rekening met het budget

Als je met een wat kleiner budget te maken hebt maar toch graag iets wilt uitdelen aan klanten of leveranciers of mensen op een evenement waar je aanwezig bent iets wilt meegeven kan dit ook geregeld worden. Er zijn ook voordeligere relatiegeschenken te koop en zeker als je er een grote hoeveelheid van wilt hebben is de prijs belangrijk. Houd er rekening mee dat je er wel reclame mee maakt dus het loont ook altijd voor jou als ondernemer. 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.