Autograph artikelsite

Cadeaus geven

Het blijft een rare gewoonte dat we voor iedereen maar te pas en te onpas cadeaus kopen. Hier heb jij een cadeau van tien euro. Owh je geeft een cadeau van 5 euro terug? Dat geeft scheven gezichten. Ik vind dat je alleen cadeaus moet geven als je iets ziet waar de ander echt heel erg blij van wordt en waar je ook niet perse iets voor terug hoeft. Hoe komen we er eigenlijk aan dat cadeaus geven en wat zijn de ultieme momenten om een cadeau te geven? Lees even verder in deze blog misschien steek je er iets van op! 

Kerst cadeaus en verjaardag cadeaus  

Kerst en verjaardagen zijn de ultieme momenten om een cadeau te geven. Dit zijn ook de momenten dat mensen vaak cadeaus verwachten waardoor er hele verlanglijsten worden opgesteld. Als kind krijg je bijvoorbeeld van Sinterklaas voor een heel jaar aan spullen om te spelen. Leuk! 

Cadeaus kopen voor mannen is moeilijk dan voor vrouwen 

Cadeaus kopen voor mannen is heel moeilijk. Mannen zijn vaak nuchter en hebben zo iets van ik heb alles al wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Eigenlijk zou er een website moeten zijn waarbij je zoekt op cadeau tips voor mannen die alles al hebben en dat je dan het perfecte cadeau voor een man zou kunnen vinden. Cadeaus zou vaak een persoonlijk iets, iets dat je niet door iemand anders kan laten beslissen of kan laten uitzoeken. Tuurlijk je kunt op internet zoeken naar leuke opties maar als iedereen dat doet worden ook deze unieke leuke ideeën afgekauwde onorigineel cadeaus. Ik vind dat je dan toch het beste een belevenis cadeau kan geven. Ik heb mijn vader ooit een wedstrijd met vlucht en overnachting in Liverpool cadeau gedaan. Je betaald wat meer maar het is zo veel leuker dan een bier pakket of trim set voor je baard.  

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.