Autograph artikelsite

Digital signage oplossing

Digital signage oplossing, ofwel narrowcasting is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is een scherm waarop je reclame kan maken, of belangrijke informatie kan verstrekken. Het is maar neet waarvoor je deze schermen wilt gaan gebruiken. Vaak kom je deze al tegen in de wachtkamer in het ziekenhuis. Hierop kunnen de patiënten lezen hoe lag het duurt voordat zij aan de beurt zijn. Maar ook andere, interessante, informatie kan op deze borden worden weergegeven.

Leuke digital signage oplossing

Wil jij meer weten over de mogelijkheid om door middel van digitale schermen jouw gasten de menukaart te laten zien, of natuurlijk voor een andere doelgroep. Dan is het interessant om eens op de website van
Display4all te gaan. Hier staan diverse mogelijkheden waarvoor je zo een scherm kan gebruiken. Maar ook voor het inrichten van een moderne vergaderruimte kan je hier terecht. Laat jouw gegevens hier achter en zij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Binnen ons restaurant hebben wij nu twee displays hangen. Hierop tonen wij leuke acties, maar ook onze menukaart staat hier op.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.