Autograph

Autograph artikelsite

Mobiele applicaties die het werk van chauffeurs vereenvoudigd

2 min read

Tegenwoordig zijn er veel mobiele applicaties die het werk van chauffeurs kunnen helpen. Een daarvan is Data2Track, een transport toepassing die fungeert als liaison tussen wagenpark en management. De bestuurder kan in realtime alle omstandigheden op de weg rapporteren, of het nu gaat om positie-informatie of gegevens. Naast het aanbieden van een applicatie biedt Data2Track ook hardware die het werk van de chauffeur effectiever en efficiënter maakt. Daarnaast heeft Data2Track al tientallen jaren ervaring, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de geleverde diensten. Het zorgt ervoor dat de bestuurder en het management goed werken.

Wagenparkbeheer met geavanceerde applicaties

In dit digitale tijdperk is het gebruik van geautomatiseerde technologie erg belangrijk. Het planningsbeheer gebeurt niet langer handmatig. Het gebruik van rapport papier wordt bijna nooit gedaan. Nu kan alles worden gedaan met een applicatie die effectiever en efficiënter is, vooral voor bedrijven die zich bezighouden met transport, waar ze veilig en op tijd moeten reizen, terwijl de wegomstandigheden onvoorspelbaar zijn. Dit is vaak een obstakel voor bedrijven omdat het een baan bemoeilijkt en niet op schema ligt.

De juiste en standaard rij toepassingen gebruiken

Het is bekend dat er voorschriften zijn die specifiek rusttijden voor chauffeurs regelen. Bedrijven hebben echter vaak moeite om chauffeurs die dienst hebben in het veld te controleren. Dit heeft tot gevolg dat het bedrijf een boete moet betalen voor het overtreden van deze regels. Door gebruik te maken van de rij- en rusttijden-app kun je dagelijks en wekelijks het schema en de reisroute van de chauffeur beheren, zodat deze kan voldoen aan de geldende regelgeving. Bovendien is het met geavanceerde vloot navigatie voor chauffeurs gemakkelijker om gegevens, zoals foto’s van goederen, te verzenden in het geval er schade aan de goederen is of om rijstijlen te analyseren die het brandstofverbruik beïnvloeden, zodat besparingen tot een minimum kunnen worden beperkt.