Autograph

Autograph artikelsite

3 DINGEN DIE JE NIET WIST OVER DE FALKEN LIVERY

2 min read

Als raceliefhebber ken je het spel vast wel, Gran Turismo Sport. De game, speciaal gemaakt voor de Playstation 4, is neergezet als een driving simulator. Door de velen auto’s en de realistische rijervaring is het een populaire game onder autosport fanaten. Een functie die zijn tijd vooruit liep waren de realistische liveries die geüpload konden worden. Dit maakte het mogelijk om jouw auto met jouw favoriete livery samen te stellen. In dit artikel benoem ik de drie populairste liveries op Gran Turismo Sport.

De Marlboro livery

De sigarettenfabrikant is enorm bekend onder Formule 1 fans. Het merk heeft namelijk een rijke geschiedenis als sponsor van verschillende Formule 1 teams. Zo zijn ze hoofdsponsor geweest van o.a. Mclaren en Ferrari. De livery in Gran Turismo is uitgevoerd op een Ferrari 458 Italia GT3 uit 2013. De rood-witte livery wordt afgemaakt door de bijpassende goudgekleurde velgen.

2 Fast 2 Furious livery

De filmreeks heeft een hoop liveries voortgebracht waarbij elke auto en design een uniek verhaal vertellen. Iedereen heeft zijn eigen favoriete auto en hoofdrolspeler. Sinds dat Paul Walker verongelukt is in zijn Porsche Carrera GT is dit alleen maar toegenomen. Dit zal ook enigszins de populariteit van de deze livery bepalen, de grijsblauwe Nissan Skyline R34 die Paul Walker bestuurde tijdens de film. De livery is nagenoeg exact hetzelfde en uitgevoerd op een, je raadt het al, Nissan Skyline.

Subaru WRX Rally Team livery

Een beetje rally fan herkent deze livery direct. De bekende blauw-geel/goude livery die op de Subaru WRX sierde tijdens de enorm succesvolle periode die Subaru op dat moment had. De livery is in Gran Turismo uitgevoerd op de nieuwe Subaru WRX Gr. B Rally Car en heeft meer dan 60 duizend likes!

Welk van de drie is jouw favoriet en waarom? Welke livery had je ook graag op Gran Turismo willen zien? Laat het ons weten, wij zijn erg benieuwd! Wellicht dat Keppninni dan deze livery gaat maken!