Autograph

Autograph artikelsite

Zijn er wel genoeg laadpalen voor iedereen?

2 min read

Soolutions biedt de installatie van laadpalen door het hele land aan. De installatie wordt uitgevoerd door professionele en gecertificeerde technici. Om de elektrische auto optimaal te kunnen gebruiken, is het voorbereiden van de laadpalen noodzakelijk. U kunt niet alleen het laadstation aanschaffen maar ook de installatie aan CableSoolutions toevertrouwen. Dit bedrijf kan op elke locatie een laadpaal voor elektrische auto’s plaatsen. Het bestellen van een laadstation is eenvoudig. Na bestelling ontvang je een e-mail om een ​​afspraak te maken. Daarnaast kan het installatieproces twee of drie weken duren.

Hoe verloopt het installatieproces?

Het installatieproces van het laadstation is afhankelijk van het type service dat u kiest. Zo is de basisinstallatie geschikt om de laadpaal thuis te bouwen. Voor dit proces zijn 10 meter stroomkabels en datakabels nodig. De CableSoolution levert tevens de aardlekschakelaar. Wanneer al deze wensen gereed zijn, zal de monteur de laadunit bij u thuis monteren. Daarnaast kan de CableSoolution ook andere diensten doen. Het kan bijvoorbeeld de uitbreidingskasten leveren of de load balancing-oplossing voor de klanten installeren. U kunt elke dienst raadplegen die u nodig heeft voordat u de oplader installeert.

Waarom wordt CableSoolution aanbevolen om een ​​oplaadeenheid te installeren?

CableSoolution kan de beste optie zijn voor laadpaal installatie. Het is omdat dit bedrijf enkele garanties biedt voor de aangeboden service. Ten eerste omvatten de installatiekosten de arbeidskosten, de aardlekschakelaar en de stroomkabel. Vervolgens kan de klant de installatie plannen op basis van zijn/haar behoefte. De installatie wordt gedaan door gecertificeerde en ervaren monteurs. De klant kan advies vragen alvorens te besluiten tot plaatsing van het laadstation. De expert geeft eerlijke suggesties over de installatie. Ook kan de klant de installatieservice uitbreiden.