Autograph

Autograph artikelsite

De voordelen van operational lease voor zakelijk rijden met een elektrische auto

2 min gelezen

Als ondernemer is het belangrijk om te kiezen voor een leasevorm die past bij jouw behoeften en wensen. Superlease is een aanbieder van operational lease en biedt verschillende mogelijkheden voor het  zakelijk leasen elektrische auto. Maar wat is operational lease precies en waarom is het interessant voor zakelijke rijders?

Wat is operational lease?

Bij Superlease operational lease huur je als zakelijke rijder een auto voor een langere periode, meestal tussen de 24 en 60 maanden. Het maandelijkse leasebedrag is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de aanschafprijs van de auto, het aantal kilometers dat je verwacht te rijden en de looptijd van het contract. Het voordeel van operational lease is dat alle kosten die komen kijken bij het gebruik van een auto in het maandbedrag zijn opgenomen, zoals onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Hierdoor kom je als zakelijke rijder niet voor onverwachte kosten te staan.

Waarom kiezen voor Superlease?

Superlease biedt verschillende voordelen voor zakelijk rijden met een elektrische auto. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een ruim aanbod aan elektrische auto’s van verschillende merken, modellen en prijsklassen. Daarnaast kun je bij Superlease rekenen op een persoonlijke service en deskundig advies. De adviseurs van Superlease helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Bovendien biedt Superlease ook de mogelijkheid om te kiezen voor duurzame mobiliteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledig elektrische auto of voor een hybride auto. Hierdoor draag je als zakelijke rijder bij aan een beter milieu en kun je bovendien profiteren van verschillende fiscale voordelen. Kortom, als je als ondernemer op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame leasepartner voor zakelijk rijden met een elektrische auto, dan is Superlease zeker een goede keuze. Door te kiezen voor operational lease ben je bovendien verzekerd van een all-in maandbedrag en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.